Rólunk


Mindig is vágytam egy kislányra, akit majd öltöztethetek, akivel  együtt szépítkezhetünk... És akkor megszületett harmadiknak, a fiúk után, Jáel. Instagramon, neten kutakodva nagyon megtetszett, hogy a kislányok már újszülöttkortól szuper stílusos, letisztult fejpántokat viselnek. El is kezdtem keresgélni, de nem találtam itthon hasonlókat, ekkor jött az ötlet, hogy készíttetek párat egy kedves barátnőmmel, Melinda rögtön ráérzett, mit is szeretnék. Teljesen rákattantam ezekre az édes masnikra, így egy év tesztelés után eldöntöttük, hogy létrehozzuk a Yael webshopot. 

Azóta két professzionális kézműves szakember segítsegével alkotunk Nektek. Gondolunk a nagyobb lányokra, illetve a hosszabb hajúakra is, akiknek a csat változatot ajánljuk! És természetesen, hogy a kisfiúk se maradjanak ki, csokornyakkendőket is találhattok nálunk. 

Stílusunk alapvetően a letisztult vonalat képviseli, kicsit skandináv, kicsit angol vidék, de igyekszünk a széles választékkal kiszolgálni a modern anyukák és a kis hercegnők, úriemberek igényeit is! 

Minden egyes darab kézzel készült, ezért minimális eltérések lehetnek, de ez teszi egyedivé a termékeinket. 

Sok-sok szeretettel készítjük Nektek és  kedves gyermekeiteknek, reméljük megtaláljátok azt, ami tetszik!

Salome